yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış edinmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 ölçünlüı, EN ve CE standartları temel düzenınabilir bunun dışında büyüklükçe yayınlanan yönetmeliklere yönlü olmalıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir özge özelliği kilit + kol seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve bakımları prezantabl olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının iyi çkırmızıışmasını tedarik etmek bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere dahişenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse bakım dokumalmalıdır.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, dünyaa namuslu açılan ürkü amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en uygun paha politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Binalarda muayyen standartlarda arz alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar âlâ ise buna ilgilı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Yangın Merdiveni Kapısı Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde yükselmek artışını getirmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size selen verecektir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle kullanma alanından kâr peyda etmek amacı ile meydana getirilen, en çokça 100 şahıs kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus sayısına ilişkilı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girizgâhine yardımcı olacaktır.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere vahit yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate kızılınarak lüzumlu skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın kapılarının ve henüz birşu denli yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın ne esenlandığını öğrenmek üzere gerçek durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara muvafık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

kaynağı değiştir]

Report this wiki page